Sunday, October 31, 2010

16 and crazy .

Läksin eile 6'ks Mammu poole. Tegime seal veel natuke süüa. Siis helistas Jonas ning läksin taga poodi natuke jooke juurde tooma. Jumal tänatud,et läksin, muidu oleks väheks jäänud, kuid mõnele oli seegi liiast :D:D.

Kaheksast hakkasid enam-vähem inimesed kohale jõudma. Alguses oli küll veidike kohmetu, aga kui baila tuurid sisse lükkas, siiis oli küll juba väga-väga hea. Poole pealt tulid needki mängu, kes algul ei julgenud. Muidu oli väga lahe, ainult mulle ei meeldinud see reegel väga, mis Robert mängu lõpupoole tegi. Poistel on savi, aga tüdrukutel väga mitte :D:D. Üldiselt sai see mäng kuidagi kiiresti läbi....

Marette 2. korruse vannituba oli üks populaarne koht. Vahepeal lendas reaalne rahvamass sinna peale aga üldjuhul olime seal umbes 6-7'kesi. Mulle tehti seal maniküüri, mis ausaltöeldes ei kukkunud just kõigeparem välja, aga okei :D:D. Istusime nsm seal, rääkisime juttu. Vahepeal pidi seda koristama kaa :D.

Erm käis kaa hüppas vahepeal läbi. Kontrollis, kas kõik on korras jne jne .


Hea oli, sai pidu panna ülepika aja, enne kooli :D. Nüüd jälle midagi, millest rääkida ja mille üle naerda :P.


Hah, ükspäev pean säästurist kaa läbi hüppama, sest ma siiski tahan omale kaa seda käevõru, mille Robert mult ära võttis ;p .

Pilte tehti kaa, aga need veel tulemas,
;)

No comments: