Sunday, March 27, 2011

No man is rich enough to buy back his past.

See vaheaeg ei möödunud pmst absoluutselt rahulikult kodus istumisega. Koguaeg oli minig tegevus. Aga mulle meeldis :)
Esmaspäeval varakult ülesja läksime 4-ja kooli katsetel. Raske oli , aga varsti saab tulemused ka teada. Peale seda läksime Mammuga linnapeale ja hiljem kinno "I am number four'i" vaatama. Meeeeldis. Yogi beari reklaam ajas naerma :D
Teisipäeval ka varakult üles. Pere tuli laulma ning siis alla kooki sööma ja teed jooma. Peale lõunat tuli Mammu külla. Kinkis mulle niiarmsa pildi, millele ma pean veel raami otsima, et seinale panna. Aitähh sulle :).
Edasi läksime alevisse. Ostsin summi ning võitsin kohe 1.60 €. Lasin endale 2 kõrvarõngaauku paremasse kõrva teha ning läksin koju. Õhtul olin nsm, vaatasime filmi :)
  











Kolmapäeval tulid naised külla. Niiarmas laul oli, ja kingid olid kaa kõik vägaarmsad :). Küll need allesjäänud kondoomid ka kasutusse lähevad ;). Mängisime pudelit, nsm rääkisime, käisime väljas ja panime hullu. Võinoh, mitte kõik, aga paar meist :D. Ise teate. Armas, et tulite :)

 Ma sain omale Ear Cuffi !! WOOO







 Neljapäeva hommikul ärkasime üles. Sõime salatit ja kooki ja jõime teed. Kui tüdrukud olid ära läinud, läksime emmega linna lõpetamiseks kleidi riiet ostma. 1 riide saime kätte, 2 peab veel ostma, aga mai tea, kustkohast me selle leiame..:S. Käisin esimest korda Kangadžunglis ja armusin ära. Tõesõna. Parem kui abakhan või karnaluks. Tahan tagasi juba !!!!!! Õhtul läksime Mammuga ülepika aja Münti. Nalja sai, strippi sai, juua sai, peavalu sain, uusi ja huvitavaid asju kuulsin, jne. Aga lõbus oli. Järgmine kuu siis vist jälle, või .. ?
Reedel ärkasin alles pool 4 päeval nign kahe tunni pärast pidin juba bussile minema ja linna sõitma. Kultuurne õhtu oli. Käisime Tohisoo omadega Estonias Balletti vaatamas, Coppeliat. Heh, mis ma ikka oskan öelda. Teistmoodi uus ja huvitav.
Laupäeval läksin mingikell Mammu poole. Mõtsime, et vaatame selle Yogi Beari siiis ära. Aga ei, kassis nii ära, et panime kinni ja vaatasime hoopis Love and other drugs'i. Õhtuks läksime Maidu sünnale. Algul olime sedasi rahulikult. Istusime laua taga ja rääkisime juttu jne. Proovisin snusi ära. Tänks, Kassu :). Hiljem tuli inimesi juurde. Siis läks veits hulluks kätte. Sorri , Mait... :/. Aga ikka igast asju tehti. Ülemõistuse asjad siiski ei läinud :D. Õnneks. Tšill oli tegelikult ju .. :D




M.

6 comments:

Marette said...

Mõõdukalt tegus vaheaaeg, piisavalt vaba aega oli ja ka mõnusalt tegevust.Heameelega kordaks ;)

Tiina Adamson said...

Minule ka meeldis vaheaeg, sai palju nalja ja üritusi oli palju, juua ka palju :D vaata ongi viimane vaheaeg meil põhikoolis ! hea meel et korda läks :D

Mirelle . said...

Jajajajajajajajajajaaaaaa
igati rahul :D:D:D:D
wohoo :D:D
Kordame, kordame, kordame :D:D

Tiina Adamson said...

jepp, oleks nüüd üks "repeat" button

Mirelle . said...

Oleks on paha poiss kahjuks :S:S,
a, seksutame ta heaks !!! ;)

Tiina Adamson said...

seksutame heaks ? mida väljendit:D:D aga TAVAIIII