Tuesday, January 19, 2010

Eile lugesin Silver blogi, ja siis ma leidsin sealt niihealaulu http://www.youtube.com/watch?v=wMtJby4_rgc ja mulle niiiiiiiiiiiiiiiiiiii väga meeeldib seeee. Üldse on Matt White'l head laulud, niipalju kui ma neid kuulanud olen :). Siuksed mõnusad . Aga seee on parim :D. Ja aitähh sulle, et sa mind aitasid ;)

A, meil koolis stiilinädal, ja suht mõnus on, saab seeelikuga käia janii . Homme on Hawaii teema vms, peab midagi värvilist ja lillelist selga panema .. . Ehk leiab midagi :D.

Aga jaaaaa, suve suve suve suve suve suve tahaks, niiiii väga :). Ja suvega seoses on üks mõnus ssuvine laul kaaa kohe : http://www.youtube.com/watch?v=u-I8cYb4uxM . MMmmm, kui mõnuuus:)
Tahaks praegu päikese käes peesitada, sedasi, et nahk läheb mõnuskas pruuniks, et kohe mõnuus vaadata., Ise lamaskled pehmel soojal liival, klapid peas ja kuuulad mingit mõnusat suvist laulu, mis teeeb tuju nii heaks ja tekitab meeletu energia, et ei teakski kohe, mida ära teeks:D. Arvatavasti hüppaks vette ja teeks kellegagi veesõda ;).

A, varsti tuleb ju MOESHOWW !!!! :D, seeaasta võtame ikka osa kaaa ja pmst terve klassiga !!. Juba eile mõtlesime igast laule ja liigutusi ja riideid ja uurisime tausta ja värki :D, Nalja sai kaaa :). Põhiline ikkagi, et me ise oleks rahul ja teeks seda asja kaifiga.

Aga Jääme ootama siis :) TSaukaaaaa!!

No comments: